مشاور مدیریت کسب و کار (Business Management Consultant)

بهبود در دوران رکود؛ تثبیت در دوران رونق

مشاور مدیریت کسب و کار (Business Management Consultant)

بهبود در دوران رکود؛ تثبیت در دوران رونق

من محمد رضا تورانی هستم و به مدیران و صاحبان کسب‌وکارهای کوچک کمک می‌کنم تا بتوانند بهترین راهکارها و استراتژی‌ها را بکار بگیرند، تا در زمانی که با رکود بازار صنف خود یا با رکود عمومی برخورد می کنند بتوانند نه تنها از این وضعیت بگذرند حتی موقعیت خود را نسبت به رقبا بهبود دهند.
به نظر من دلیل شکست بسیاری از کارآفرینان این است که در مواجه با مسائلی مثل رکود بازار، انتخاب درست محصول/خدمات، نحوه برخورد با رقبا، جلب همکاری شرکای تجاری، نحوه بکارگیری صحیح منابع انسانی و استخدام، تبلیغ‌نویسی موثر و سایر وجوه کسب‌کار چیز زیادی نمی‌دانند و با اشتباهات خود پول و بودجه خودشان را دور می‌ریزند.
روش کار من این است که به مدیران کمک می‌کنم به جای اینکه وقت، انرژی و پول خود را به طور ناقص بر اثر فشار ذهنی در مواجه با موارد ذکر شده هدر دهند و باصطلاح گیج بزنند، با استفاده از یک برنامه مدون و حساب شده تک تک موارد مذکور را با حداقل هزینه حل و فصل کنند.
مخلص کلام این که ما برای تحقق سه هدف می‌کوشیم:
1- کاهش هزینه
2- افزایش بهره‌وری
3- افزایش فروش

شماره تماس: 09192120628

آی دی تلگرام: mrtourani@

تلگرام: bmc_tourani@

mr.tourani@gmail.com

بایگانی

۰

10 روش موثر و مفید برای جلوگیری از بروز خلاقیت در سازمان

1- با هرگونه انتقاد و پیشنهادی جهت بهبود وضع سازمان به شدت مخالفت کنید و اجازه ندهید به هیچ وجه وضع موجود زیر سوال برود و سعی در موجه نشان دادن حالت فعلی کنید و به افراد اجازه سوال کردن و پیگیری در مورد چرایی امور را ندهید.

2- سعی کنید محیط کاملاً خشک و رسمی باشد و کارکنان از فضای پُر استرس و ناآرام اداری رنج ببرند و از محیط دوستانه و آرام پرهیز نمایید.

3- همواره انتصابات ناشایست در سازمان انجام بدهید به طوری که کارهای کوچک را به افراد بزرگ و کارهای بزرگ را به افراد کوچک واگذار نمایید، افراد نالایق را در پست‌های کلیدی سازمان و صاحبان اندیشه و فکر را به عنوان زیردستان آنها قرار دهید.

از افراد متخصص در مشاغل غیر تخصصی استفاده نمایید و از افراد در پست‌هایی که مربوط به تخصص خودشان است استفاده نکنید.

4- ایجاد ترس از شکست در پرسنل و خودتان ایجاد کنید به طوری که همواره درست‌ترین کار را انتظار داشته و به هیچ وجه اجازه اشتباه ندهید. (یک اشتباه مساوی سیاهی، توبیخ و در نهایت اخراج دائمی از کار)

5- از افزایش آگاهی و اطلاعات پرسنل و آموزش حین خدمت به آنها جلوگیری به عمل آورید.

6- افرادی که ایده‌های جدیدی می‌دهند را به تمسخر بگیرید و اگر در جمع ایده یا نظریه‌ای ابراز کردند در همان جمع آنها را تحقیر نمایید.

7- در سازمان ایجاد بی‌انگیزگی کنید و با راه‌اندازی جنگ روانی افراد خلاق و مبتکر را درگیر نمایید به طوری که دنبال نقاط ضعف آنها بوده و با بزرگ کردن این نقاط ضعف، فضای ناامن روانی برای آنها ایجاد کنید.

8- جو بی‌اعتمادی و عدم شفافیت را در سازمان دامن بزنید و از تفویض اختیار به پرسنل سازمان به دلیل بی‌اعتمادی به شدت پرهیز کنید.

9- از فعالیت‌های نو و روش‌های تازه استفاده نکنید، به سمت روش‌های نو و تازه به ویژه کارهایی که به وسیله سازمان دیگری امتحان نشده است نروید.

10- نظام پرداخت حقوق و دستمزد را طوری تنظیم نمایید که مدیرانی که با توصیه‌های فوق بر سر کار گذاشته‌اید بیشترین دریافتی را داشته باشند و حقوق افراد صاحب فکر و دارای ایده را که زیردست آنها هستند با انواع و اقسام بهانه‌ها کسر نمایید.

 

از «کتاب تغییر از من آغاز می‌شود»

 

کلیه موارد ذکر شده در شرکتهای دولتی و خصولتی رایج است. در شرکت‌های خصوصی موارد 2، 4، 6، 8 بیشترین رواج را دارد.

متاسفانه سیستم مدیریتی عمده شرکت‌های خصوصی شبیه دولتی‌هاست.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی